Meng yü tsui /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ba, Jin, 1904-2005.
Format: Book
Language:Chinese
Published: Hsiang-kang : Nan kuo chʻu pan she, [between 1960 and 1969?]
LEADER 01448nam a2200433Ia 4500
001 92e8fab9-4d74-4eb3-8521-3d0aa35de9a8
003 OCoLC
005 19950309081211.0
008 920810q19591985cc 000 0 chi d
040 |a CSL  |c CSL 
049 |a VXWW 
066 |c $1 
090 |a PL2780.F4  |b M4 1960z 
100 1 |a Ba, Jin,  |d 1904-2005.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n79133113 
245 1 0 |a Meng yü tsui /  |c Pa Chin chu 
260 |a Hsiang-kang :  |b Nan kuo chʻu pan she,  |c [between 1960 and 1969?] 
300 |a 82 pages ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Reprint of 1959 ed 
948 |a .b14747674  |b vxww   |c - 
902 |a 200826 
998 |b 1  |c 950309  |d m  |e a   |f -  |g 0 
948 |a .b14747674  |b vxww 
948 |b vxww 
948 |a MARS 
948 |a .b14747674  |b vxww 
948 |b vxww 
948 |a MARS 
902 |a 950915 
948 |b vxww 
998 |a RDA ENRICHED 
998 |a RDA ENRICHED 
998 |b 1 
945 |e  - -   |g 1  |h 0  |i 35042008188014  |j  - -   |k  - -   |l vxww   |o -  |p $0.00  |q    |r    |s -   |t 0  |u 0  |v 0  |w 0  |x 0  |y .i17818795  |z 950309 
999 |i 673d9883-c905-5e2f-acf4-29e87ad4499f  |l .b14747674 
998 |a PL2780.F4 M4 1960z  |p Will lend  |l Vassar - Main  |n Vassar  |z 311e539e-c6c6-4205-859e-31c18abae35d 
097 |i 35042008188014  |l Vassar - Main  |n Vassar  |t BKS - Books  |z a8735398-f577-451b-906c-58b20143a23e